Glačanje

PerfectCare Compact

Parna stanica

  • KA

  PerfectCare Compact

  Parna stanica

  Najsnažnija para za najbrže glačanje*

  Philips PerfectCare Compact. Brže peglajte odevne predmete zahvaljujući snažnoj kontinuiranoj pari. Nema potrebe za podešavanjem temperature između odevnih predmeta zahvaljujući OptimalTEMP. Uživajte u kompaktnom i laganom dizajnu koji omogućava lakše skladištenje. Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cena. Svaki prodajni objekat određuje svoju maloprodajnu cenu: RSD 24,999

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

PerfectCare Compact Parna stanica

nažan kontinuirani mlaz pare brži je od pegle na paru sa rezervoarom za vodu koji se lako puni i brzo zagreva. Kompaktan i lagan za lako skladištenje. GC7808/40 Pronađi slične proizvode

Peglajte brže sa 2 puta više pare*

Najkompaktnija Philips parna stanica

 • Snažna para za vrhunsko uklanjanje nabora

  Veliki odvojivi spremnik za vodu za jednostavno punjenje

  Ova revolucionarna tehnologija omogućava vam veoma brzo peglanje. Snažna neprekidna para uklanja čak i tvrdokorne nabore, a deblje tkanine jednostavno se i brzo peglaju. Uz to, po potrebi je dostupan i dodatni snažan mlaz pare, savršen za vertikalno peglanje tvrdokornih nabora.

 • Peglajte sve od teksasa do svile, bez potrebe za podešavanjem temperature

  Uštedite energiju u načinu rada ECO

  Zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP više ne morate gubiti vreme podešavajući temperaturu, čekajući da se uspostavi temperatura ili sortirajući odeću. Peglajte sve od teksasa do svile, garantovano bez progorevanja zahvaljujući savršenom spoju temperature i neprekidno snažne pare.

 • Vruća površina za peglanje može se bezbedno odložiti na dasku za peglanje

  Glačajte sve od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature

  Inovativna tehnologija OptimalTEMP garantuje nemogućnost progorevanja na svim tkaninama. Uz sigurnost koju pruža tokom peglanja, vruću grejnu ploču za peglanje takođe možete ostaviti i na pamučnoj dasci za peglanje bez uzrokovanja oštećenja. Na taj način smanjujete neprijatnost u zglobovima jer peglu ne morate tako često podizati i spuštati na postolje.

 • Veliki rezervoar za vodu omogućava duže kontinuirano korišćenje

  Zaštićeno i sigurno zaključavanje za nošenje

  Rezervoar za vodu ima kapacitet od 1,5 l, što je praktično jer pruža 1,5 sati kontinuiranog korišćenja, bez potrebe za dopunjavanjem rezervoara. Providan je pa imate pogled od 360° na rezervoar i lako možete videti koliko je vode preostalo za efikasno stvaranje pare. Kada bude potrebno dopunjavanje, parna stanica ima veliki otvor za sipanje koji omogućava lako sipanje vode iz slavine u rezervoar ili vode iz bokala/flaše u bilo koje vreme tokom peglanja

 • Integrisani sistem jednostavnog čišćenja za dugotrajan rad

  Vruća površina za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Redovnim uklanjanjem kamenca štitite peglu i održavate mlaz pare. Napredni sistem Calc-Clean je integrisana funkcija za uklanjanje kamenca i čišćenje koja produžava vek trajanja parne stanice. Pegla vas svetlosnim i zvučnim signalom podseća na potrebu uklanjanja kamenca i čišćenja. Jednostavno postavite peglu na rezervoar Smart Calc-Clean i pokrenite postupak. Prečišćavanje vode i kamenca traje pribl. 2 min, a nakon završetka parna stanica jednim zvučnim signalom obaveštava o mogućnosti ponovnog korišćenja.

 • Testirali i odobrili nezavisni stručnjaci za tekstil

  Vruća površina za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Odlične radne karakteristike peglanja ove pegle testirali su i odobrili nezavisni stručni instituti za tekstil kao što su DWI, IWTO i Woolmark. Program Woolmark Apparel Care pomaže potrošačima da prepoznaju kvalitetne proizvode koje je kompanija Woolmark odobrila za korišćenje na vunenim proizvodima. Philips sa svojom tehnologijom OptimalTEMP za sad je jedina robna marka za peglanje kojoj je kompanija Woolmark dodelila Gold standard. Možete biti sigurni da su proizvodi za negu odeće koje je odobrila kompanija Woolmark idealni za sve vunene odevne predmete.

 • Mala težina i kompaktne dimenzije za lako skladištenje

  Vruća površina za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji ProVelocity uspeli smo napraviti parnu stanicu kompaktniju nego ranije. Manje dimenzije savršeno će odgovarati dasci za peglanje, što je praktično, dok je prenošenje mnogo lakše. Osim toga, parna stanica zauzima mnogo manje prostora za skladištenje.

 • Superiorno klizi i otporan na grebanje

  Vruća površina za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Grejna ploča za peglanje SteamGlide izdržljiva je i ne lepi se i ima odličnu otpornost na grebanje i glatko klizi preko tkanine. Osim toga, lako se čisti, naročito u poređenju sa aluminijumskim grejnim pločama za peglanje.

 • Zaštićeno i sigurno zaključavanje za nošenje

  Vruća površina za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Parna stanica se zaključava za sigurno nošenje koje peglu sigurno pričvršćuje za podnožje i tako uklanja opasnost od klizanja ili dodira vruće grejne ploče za peglanje. Obezbeđeno je sigurno i jednostavno prenošenje po kući i od i do mesta skladištenja.

 • Uštedite energiju u ECO načinu rada

  Vruća površina za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Način rada ECO omogućava vam uštedu energije bez uticaja na rezultate peglanja. U načinu rada ECO koristi se manja količina pare, ali i dalje dovoljna količina za peglanje sve odeće.

Prikaz svih specifikacija
  • Ušteda do 30 % energije na osnovu IEC 603311, u poređenju sa modelom RI3320 pri podešavanju koje najviše troši
  • U poređenju sa Philips peglom na paru Azur Performer

  Nedavno pregledani proizvodi

  Moglo bi vas zanimati: