Glačanje

PerfectCare Compact

Parna stanica

  • KA

  PerfectCare Compact

  Parna stanica

  Najsnažnija para za najbrže glačanje*

  Snažna kontinuirana para čini svako peglanje brzim-bez potrebe za podešavanjem temperature zahvaljujući našoj tehnologiji OptimalTEMP. Kompaktna i lagana za jednostavno korišćenje i skladištenje. Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cena. Svaki prodajni objekat određuje svoju maloprodajnu cenu: RSD 27.999

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

PerfectCare Compact Parna stanica

nažan kontinuirani mlaz pare brži je od pegle na paru sa rezervoarom za vodu koji se lako puni i brzo zagreva. Kompaktan i lagan za lako skladištenje. GC7831/20 Pronađi slične proizvode

Peglajte brže sa 2 puta više pare*

Naša najkompaktnija parna stanica

 • Tehnologija OptimalTEMP – nije potrebno podešavanje temperature

  Veliki odvojivi spremnik za vodu za jednostavno punjenje

  Peglajte sve, od svile do teksasa, bez podešavanja temperature. Zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP nije potreban regulator ili podešavanje temperature. Zato više nema prethodnog razvrstavanja odeće ili čekanja da se pegla zagreje i ohladi. Spremni ste za svaku tkaninu, bilo kada

 • Sigurno korišćenje na odeći koja se može peglati, garantovano bez progorevanja

  Uštedite energiju u načinu rada ECO

  Zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP garantujemo da ova parna stanica nikada neće progoreti nijednu tkaninu koja može da se pegla. Možete je čak ostaviti grejnom pločom prema dole na odeći ili dasci za peglanje. Nema progorevanja, nema sjaja. Garantovano.

 • Ugrađeni sistem za lako čišćenje za dugotrajne radne rezultate

  Glačajte sve od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature

  Nastavite koristiti snažnu paru i produžite trajanje pegle uz Smart Calc Clean, naš ugrađeni sistem za uklanjanje kamenca i čišćenje. Pegla će vas obavestiti kada se treba očistiti.

 • Grejna ploča za peglanje SteamGlide Plus odlično klizi po tkanini

  Zaštićeno i sigurno zaključavanje za nošenje

  Naša ekskluzivna grejna ploča za peglanje SteamGlide Plus, sa svojim naprednim slojem od titanijuma i 6-slojnim premazom, odlično klizi preko svake tkanine. Ne lepi se, otporna je na grebanje i lako se održava.

 • Zaključavanje za sigurno i lako prenošenje

  Vruća površina za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Sigurno fiksirajte parnu stanicu na podnožju kako biste je lako nosili po kući i smanjili rizik od slučajnog dodirivanja vruće grejne ploče za peglanje.

 • Automatsko isključivanje kad se pegla ostavi bez nadzora

  Vruća površina za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Funkcija automatskog isključivanja automatski isključuje parnu stanicu ako je ne koristite nekoliko minuta. Tako štedite energiju i možete biti mirni.

 • Snažna para za odlično uklanjanje nabora

  Snažna, neprestana para sa lakoćom uklanja nabore i na najdebljim tkaninama. Gledajte kako tvrdokorni nabori nestaju kada jednom primenite dodatnu količinu pare tamo gde je potrebna. Dodatna para savršena je i za vertikalno peglanje, za osvežavanje odeće i zavesa.

 • Nezavisno testirano i odobreno

  Woolmark Gold odobrenje garantuje da se proizvod može sigurno koristiti na bilo kojoj i svakoj vunenoj tkanini. Naše parne stanice sa tehnologijom OptimalTEMP prve su i jedine pegle, među svim robnim markama, koje su dobile taj nivo sertifikata.

 • Lagana i kompaktna za lako korišćenje i skladištenje

  Lagana, kompaktna veličina savršena je za skladištenje i praktično stoji na dasci za peglanje. Ekskluzivna tehnologija ProVelocity omogućava da naše parne stanice budu manje i kompaktnije nego ikada.

 • Veliki rezervoar za vodu omogućava duže korišćenje

  Providni rezervoar od 1,5 l pruža vam 1,5 sati kontinuiranog korišćenja. Lako ćete videti koliko je vode ostalo i napuniti rezervoar vodom iz slavine kroz veliki otvor za punjenje.

 • Uštedite energiju u ECO načinu rada

  Štedite energiju i postignite jednako odlične rezultate. Način rada ECO smanjuje potrošnju energije za odevne predmete koji zahtevaju manje pare.

Prikaz svih specifikacija
  • Ušteda do 30 % energije na osnovu IEC 603311, u poređenju sa modelom RI3320 pri podešavanju koje najviše troši
  • U poređenju sa Philips peglom na paru Azur Performer

  Nedavno pregledani proizvodi

  Moglo bi vas zanimati: